Ensisiteet ammattikäyttöön ja extreme-harrastajille

Runsas verenvuoto johtaa nopeasti vakavaan hypovolemiseen sokkiin ja nopeasti kuolemaan, jollei potilas saa tilanteessa nopeasti ensiapua asianmukaisin toimenpitein. Taktinen ensiside on paras apu suuren verenvuodon tyrehdyttämiseen olipa kyseessä viiltohaava, pistohaava, puremahaava, ampumahaava tai amputaatio.

Valikoimassamme on useita erilaisia ensisiteitä, joilla suurten verenvuotojen tyrehdyttäminen onnistuu nopeasti. Tarjoamme ensisiteet ja taktiset ensisiteet ammattikäyttöön, kuten armeijan, poliisin ja ensihoidon käyttöön tai taisteluensiapuun, mutta ne soveltuvat myös siviilielämässä kohdattaviin ensihoitotilanteisiin. CVN Medical Solutionsin ensisiteet ovat erinomainen lisä jokaisen ensiapupakkauksen osaksi. Suosittelemme niitä erityisesti extreme-lajien, metsästyksen, partion sekä eräilyn harrastajille. Ensisiteet saattavat pelastaa tiukassa paikassa ihmishenkiä.

Korkealaatuiset ensisiteet valikoimissamme

Ensisiteemme ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Siteiden avulla ja niiden oikealla käytöllä estät hengenvaaralliset verenvuodot. Ensisiteessämme painetta tuottavana elementtinä on painepalkki eli niin kutsuttu ”hevosenkenkä”. Painepalkki kohdistaa paineen suoraan vuotavaan haavaan, sulkupala kiinnittää siteen ja tarttumaton haavatyyny vähentää siteen tarttumista haavaan.

Ensisiteen paine estää paikallisen verenvuodon, estämättä kuitenkaan valtimoverenkiertoa kohdekudoksiin. Massiivisissa verenvuodoissa suosittelemme käyttämään ensisiteen lisäksi kiristyssidettä. Lisäksi haavan pakkaamisella voidaan tehostaa paikallista kompressiohoitoa haavan tyrehdyttämisessä.

Mikäli kyseessä on palovamma tai vatsan tai rintakehän alueen vamma, valitse silloin muovikalvolla varustettu CVN 4 Tactical Responder Bandage. Pakkauksessa on mukana erillinen sideharso, jolla voidaan sitoa pienemmät haavat tai sideharsoa voidaan käyttää tarvittaessa haavan pakkaamiseen. Tässä ensisiteessä on myös irroitettava haavatyyny useamman haavan hoitamiseen tai haavan pakkaamiseen. Vatsan alueen vammoihin olemme räätälöineet aivan oman ensisiteen, CVN 8 Abdominal Bandage. Tämä side on varustettu kudoksia suojaavalla muovikalvolla, joka on myös poistettavissa, mikäli sidettä käytetään johonkin muuhun tarkoitukseen.

Tutustu ensisiteeseen paremmin videon kautta. Lisäksi Youtube-kanavallamme pääset katsomaan ensisiteen käyttöä tositoimissa.

Monikäyttöiset ensisiteet CVN Medical Solutionsilta

Kuten sanottu, suurten verenvuotojen tyrehdyttämisessä nopeus on valttia. Siksi ensisiteidemme pakkaukset ovat nopeita ja helppoja aukaista, myös pimeässä. Pakkauksen joka kulmassa on aukaisukulma pituus- ja leveyssuunnassa, eli pakkaus aukeaa yhteensä kahdeksaan suuntaan. Lisäksi ensisiteet ovat kompakteja, joten ne kulkevat helposti mukana missä tahansa. Ensisiteemme ovat monikäyttöisiä, sillä ne ovat noin 4,8 metriä pitkiä, jolloin niistä saa tarvittaessa tehtyä myös soveltavan kiristyssiteen. Valikoimassamme on lisäksi myös traumasiteitä sekä kiristyssiteitä.

Ensisiteet ovat saatavilla verkkokaupastamme. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan isomman tukkuerän kerralla, pyydä rohkeasti tarjous! Jos haluat tietää enemmän jostakin tuotteesta, voimme tulla esittelemään tuotteiden ominaisuuksia sinulle ja kollegoillesi. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!