Hypotermiapeitteet vaativiin ympäristöihin

Hypotermiapeite pelastaa parhaimmillaan ihmishenkiä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia ratkaisuja loukkaantuneen henkilön lämpimänä pitoon ja siirtoon hätätapauksissa. Hypotermiapeitteet on varustettu kolmikerroksisella korkean lämpöominaisuuden omaavalla kennorakenteella, joka ehkäisee potilasta hypotermialta ja ylläpitää normotermiaa. Useissa hypotermiapeitteissämme hyödynnetään lisäksi Orve+wrap® -tekniikkaa hypotermian estossa. Orve+wrap -materiaali lämmittää pro-aktiivisesti, ylläpitää normotermiaa eikä vaadi lämmitykseen toissijaisia lämmönlähteitä.

Lämpöpeitteemme ovat kertakäyttöisiä, kierrätettäviä sekä kustannustehokkaita. Ne eivät johda tai säteile lämpöä ulospäin. Hypotermiapeitteemme ovat vedenkestäviä sekä suojaavat tuulelta ja ominaisuuksiensa kautta vähentävät lämmön hukkaa. Seisovan, kävelevän tai kantotuolissa olevan potilaan kanssa voidaan käyttää myös lämpöponchoa.

Tarjoamme myös kokonaisratkaisuja hypotermiapotilaan siirtoon ja kuljettamiseen. Valikoimamme Multimover-pelastuspeitteet ovat korkealaatuisia hypotermialta suojaavia kuljetusvälineitä, jotka on tarkoitettu nopeaan evakuoimiseen, nostamiseen ja vetämiseen. Hypotermiatuotteissamme on kaksi eri väritystä: joko High-visibility -väritys, joka takaa potilaan hyvän löydettävyyden tai Military green, joka sulautuu erinomaisesti maastoon.

Haluatko tietää lisää jostakin tuotteesta tai tehdä isomman tilauksen? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää ja halutessasi voimme tulla esittelemään tuotteiden ominaisuuksia sinulle ja kollegoillesi.