Rescue blanket - pelastuspeitteet ammattikäyttöön

Hypotermiapotilaan pelastaminen tapahtuu usein vaikeassa ympäristössä eikä aikaa olisi hukattavaksi. CVN Medical Solutions tarjoaa kokonaisratkaisuja hypotermiapotilaan siirtoon sekä kuljettamiseen. Valikoimamme Multimover-pelastuspeitteet ovat korkealaatuisia hypotermialta suojaavia kuljetusvälineitä, jotka on tarkoitettu nopeaan evakuoimiseen, nostamiseen ja vetämiseen. Pelastuspeitteidemme avustuksella hypotermiasta kärsivä potilas voidaan nostaa tarvittaessa hankalasta maastosta (esim. tunturista) lentävän helikopterin kyytiin, jotta potilas voidaan kuljettaa nopeasti sairaalaan saamaan hoitoa.

Lämpöpeitteemme on varustettu kolmikerroksisella, korkean lämpöominaisuuden omaavalla kennorakenteella, joka ehkäisee tehokkaasti hypotermiaa ja ylläpitää normotermiaa. Useissa hypotermiapeitteissämme hyödynnetty Orve+wrap -materiaali lämmittää pro-aktiivisesti, ylläpitää normotermiaa eikä vaadi lämmitykseen toissijaisia lämmönlähteitä.

Hypotermiatuotteet potilaan siirtoon

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ratkaisuja sekä loukkaantuneen henkilön lämpimänä pitoon että siirtoon hätätapauksissa. CVN Arctic Saana Multimover -pelastuspeitteeseen on lisätty Multimover-ominaisuus, joka mahdollistaa potilaan nopean siirtämisen. Arctic Saanalla onnistuu isommankin henkilön siirto, sillä evakuointialustan koko on 70 cm x 2 m, ja lämmittävän ponchon koko 190 cm x 82 cm. Pakattuna pelastuspeite vie vain vähän tilaa. Pakattu koko on 36 cm x 23 cm x 4 cm.

Myös CVN Arctic Halti Multimover soveltuu erityisen hyvin nostamiseen ja vetämiseen. Arctic Haltin Multimover-rakenteeseen on kiinnitetty CVN Arctic HALTI -pelastuspeite, jonka koko on hulppeat 2,3 m x 2,25 m. Pakattuna pakkaus menee yhtä pieneen tilaan kuin Arctic Saana.

CVN Arctic Pallas Hypothermia Bag puolestaan on innovatiivinen ja ainutlaatuinen hypotermiatuote. Se on kehitetty yhdessä pelastusalan ammattilaisten kanssa, joten se on erittäin toimiva pelastusväline myös äärimmäisen haastaviin tilanteisiin ja maasto-olosuhteisiin. Pallaksessa on pehmustettu ja hyvin kylmältä eristävä alusta ja siinä on kahdeksan kestävää kantolenkkiä. Potilaan hoito ja tutkiminen onnistuvat ilman, että potilasta tarvitsee altistaa uudelleen kylmälle, sillä Pallaksessa on neljä avattavaa hoitoluukkua. Pallas on erittäin kestävä ja kestää suuremmankin kuorman, sen testattu kantokyky on jopa 260 kg. Pallas vie vähän tilaa varastosta, se toimitetaan tyhjiöpakkauksessa ja on siksi erittäin kompakti.

Katso videolta, kuinka CVN Arctic Pallas Hypothermia Bag auttaa talvisessa maastoliikenneonnettomuudessa.

Tilaa hypotermiatuotteet ja pelastuspeitteet verkkokaupasta tai pyydä tarjous!

Kaikki pelastuspeitteemme ovat saatavilla verkkokaupastamme. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan isomman tukkuerän kerralla, pyydä rohkeasti tarjous! Jos haluat tietää lisää jostakin tuotteesta, voimme tulla esittelemään tuotteiden ominaisuuksia sinulle ja kollegoillesi. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!