Käsidesit, käsineet ja muut suojaimet

CVN on suomalainen perheyhtiö

CE-merkittyjä ja Suomessa hyväksyttyjä suojatuotteita yksityisille, yrityksille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Edullisesti ja nopealla toimituksella.

Käsihuuhde ja käsidesi yritykselle tai yksityiselle

WATER-JEL -käsidesi 120 ml

1,10  (alv 0 %)

Väritön antiseptinen geeli puhdistaa kädet ja tappaa 99,9 % bakteereista. Kätevä 120 ml:n pakkaus kulkee helposti mukana.

Klikkaa ja lue lisää →
Pehmustettu pärskesuojus

CVN SHLD -pärskesuojus / suojavisiiri

3,40  (alv 0 %)

Pehmustettu pärskesuoja, joka estää tehokkaasti nestepisaroiden ja roiskeiden leviämisen kasvojen alueelle.

Klikkaa ja lue lisää →
CVN SHLD C suojavisiiri, valmistettu polykarbonaatista

CVN SHLD C -COVID-19 -suojavisiiri

4,00  (alv 0 %)

Erittäin kestävä CVN SHLD C -malli, jonka visiiri on valmistettu polykarbonaatista. Pehmustettu ja kevyt suojavisiiri, joka estää tehokkaasti nestepisaroiden ja…

Klikkaa ja lue lisää →

Hengityssuojaimet ja kasvomaskit

Myymme vain suomalaisten suositusten mukaisia hengityssuojia ja kasvomaskeja. Ammattilaistason suojaus takaa tehokkaan turvan bakteereilta ja virustartunnoilta, kuten koronavirukselta.

Osta verkkokaupasta:

Suojakäsineet

Kosketa kahvaa ovessa ja kosketat samalla satoja ihmisiä. Suojaa ainakin itsesi. CE-merkityt nitriilikäsineet katkaisevat tartuntaketjun sinun osaltasi. Allergisoimaton ja puuteriton. Sopii myös elintarvikkeiden käsittelyyn (esimerkiksi rasvaiset elintarvikkeet).

Osta verkkokaupasta:

Käsidesi / Käsihuuhde

Haluatko erottua vastuuntuntoisena yrityksenä asiakkaidesi silmissä? Tarjoa heille pieni pullo käsidesiä lahjaksi. Jaa pulloja esimerkiksi neuvotteluhuoneeseen tai tiskille. Katseenkestävä ja tyylikäs muotoilu. Hoitaa ihoa, ei kuivata sisältää miellyttävän tuoksuista Aloe veraa.

Osta verkkokaupasta:

Pärskesuojukset ja suojavisiirit

Kaikkiin asiakaspalvelutehtäviin. Suojaa itsesi ja työntekijäsi vahingollisilta nestepisaroilta ja roiskeilta. CVN-pärskesuojus on tehty mahdollisimman mukavaksi käyttää se ei paina otsaa ja leveä kiinnitysnauha on säädettävissä portaattomasti.

Osta verkkokaupasta:

Suojahaalarit, kaavut ja myssyt

Otamme valikoimaamme vain CE-merkittyjä ja huippulaadukkaita ammattilaistason tuotteita. Sellainen on Coveral Suit -suojahaalari, joka sopii erinomaisesti terveydenhoitoalan toimintojen lisäksi esimerkiksi remontti- ja purkutöihin.

Osta verkkokaupasta:

Meiltä kannattaa ostaa, koska:

  • Erinomainen hinta-laatusuhde

  • Tuotteet nopeasti varastosta

  • CE-hyväksytyt suojaimet

  • Ystävällinen asiakaspalvelu

  • Suomalainen perheyritys

Kysy lisää tai pyydä maksuton esittely! Tulemme mielellämme esittelemään sinulle ja kollegoillesi tuotteidemme ominaisuuksia.

Puhelin: +358 45 643 1439
Sähköposti:

 

Sinua voi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Cederroth-ensiapulaukku Medium

Cederroth-ensiapulaukku Medium

46,00  (alv 0 %)

SISÄLTÖ: 1 Cederroth 4-in-1 iso ensiapuside (REF 1910) 1 Cederroth 4-in-1 pieni ensiapuside (REF 1911) 10 Salvequick laastari REF 1880)…

Klikkaa ja lue lisää →
Cederroth Salvequick -laastariautomaatti

Cederroth Salvequick -laastariautomaatti

19,50  (alv 0 %)

Salvequick laastariautomaatti eri laastarivaihtoehtoineen on helppokäyttöinenratkaisu työpaikalle. Laastarit ovat aina saatavilla ja käyttövalmiina. Koko: 23 x 12 x 5,5 cm

Klikkaa ja lue lisää →
CVN Arctic Halti Rescue Blanket

CVN Arctic Halti Rescue Blanket

28,66  (alv 0 %)

Uusi pelastuspeite CVN Arcticilta. Pelastuspeitteen kolmikerroksinen kennorakenne sisältää korkealuokkaisen lämpöominaisuuden, joka edesauttaa hypotermian ehkäisyssä ja hoidossa.

Klikkaa ja lue lisää →

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme