Taktiset ensisiteet

Suurten verenvuotojen tyrehdyttämiseen olemme kehittäneet erilaisia taktisia ensisiteitä. Ensisiteemme sopivat niin armeijan, poliisin kuin ensihoidonkin käyttöön, taisteluensiapuun sekä siviilimaailmassa kohdattaviin ensihoitilanteisiin. Ne sopivat myös vaativaan harrastuskäyttöön. Ensisiteet sopivat kaikenlaisten haavojen hoitoon, olipa kyseessä viiltohaava, pistohaava, puremahaava, ampumahaava tai amputaatio. Valikoimassamme on myös traumasiteitä sekä kiristyssiteitä.

CVN Medical Solutionsin ensisiteessä painetta tuottavana elementtinä on ”hevosenkenkä” eli painepalkki. Paine pystytään kohdistamaan suoraan vuotavaan haavaan ja sidotaan napakasti. Ensisiteen paine estää paikallisen verenvuodon, estämättä kuitenkaan valtimoverenkiertoa kohdekudoksiin. Massiivisissa verenvuodoissa voidaan ensisiteen lisäksi käyttää kiristyssidettä ja haavan pakkaamisella voidaan tehostaa paikallista kompressiohoitoa vuodon tyrehdyttämisessä.

Nopea ja helppokäyttöinen ensiside

Ensisiteidemme pakkaukset ovat nopeita ja helppoja aukaista, myös pimeässä. Pakkauksen joka kulmassa on aukaisukulma pituus- ja leveyssuunnassa, eli pakkaus aukeaa yhteensä kahdeksaan suuntaan. Pakkausten väritys on tehty neutraaliksi, jolloin siteiden pakkaukset eivät ole helposti havaittavissa maastosta. Etenkin haastavissa kenttäolosuhteissa nämä voivat olla ratkaisevia ominaisuuksia.

Ensisiteet ovat kompakteja ja ne kulkevat helposti mukana. Siteillämme saa suurenkin verenvuodon hallintaan. Ensisiteemme ovat noin 4,8 metriä pitkiä, jolloin niistä saa tarvittaessa tehtyä myös soveltavan kiristyssiteen. Monipuolinen kokovalikoima takaa sen, että meiltä löytyy sopiva ensiside jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Haluaisitko tietää lisää jostakin tuotteesta tai tehdä kerralla isomman tilauksen? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää ja halutessasi voimme tulla esittelemään sinulle tuotteiden ominaisuuksia.