Kysy lisää tästä tuotteesta

Puhelin: +358 45 643 1440
Sähköposti:

Tulen mielelläni esittelemään sinulle ja kollegoillesi tämän tai muiden tuotteidemme ominaisuuksia. Täytä alle yhteystietosi ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Tallennamme yhteystietosi turvallisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja löydät, tästä linkistä.

CVN IFAK – ADVANCED

205,00  (alv 0 %)

CVN IFAK – ADVANCED – Viimeinen pelastajasi kriittisissä tilanteissa.

Tämä tuote on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan sinulle kehittyneimmät lääkintätarvikkeet tiiviissä ja helposti saatavilla olevassa paketissa.

Kattavat lääkintätarvikkeet: Varustettu laajalla valikoimalla lääketieteellisiä perustarvikkeita mm. suurien verenvuotojen hallintaan, haavojen pakkaamiseen, ilmatien turvaamiseen, sekä paineilmarinnan purkuun. Mikä tahansa hätätilanne, sinulla on työkalut sen tehokkaaseen hoitamiseen.

Sotilaallinen kestävyysluokka: Suunniteltu kestämään ankarimmatkin olosuhteet, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka täyttävät sotilasstandardit. Olitpa taistelussa, tropiikissa tai erämaassa, voit luottaa siihen, että lääkintätarvikkeesi ovat suojattuja.

Pikakäyttöinen muotoilu: Aika on olennaista hätätilanteissa, siksi olemme suunnitelleet IFAK:in nopeaan käyttöön. Helppokäyttöisten osastojen ja innovatiivisen järjestelyn avulla, tarvittavat tarvikkeet ovat nopeasti saatavilla korkeassa stressitilanteessa.

Modulaarinen ja monipuolinen: IFAK on suunniteltu integroitumaan saumattomasti olemassa olevan varusteesi kanssa. Halusitpa käyttää sitä vyössäsi, kiinnittää sen liiviisi tai säilyttää autossasi, IFAK tarjoaa monipuolisia kiinnitysvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan.

Asiantuntevasti kuratoitu: Kehitetty yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten kanssa ja asiantuntijoiden kenttätestaama, IFAK sisältää vain tehokkaimmat ja luotettavimmat tarvikkeet. Voit luottaa siihen, että jokainen osa on huolellisesti valittu varmistaaksesi optimaalisen suorituskyvyn silloin, kun se on kaikkein tärkeintä.

Sisältää:
Pouch – TQ holster
CVN Chitosan Haemostatic Dressing x 1
CVN Hexagon Chest Seal VENTED x 1 (Twinpack)
CVN4 Responder Bandage x 1
CVN Pneumothorax Needle x 2
CVN Nasopharyngeal Airway x 2
CVN Emergency Rescue Blanket x 1
CVN Packing Gauze x 1
CVN TQ x 1
CVN Eye Shield x 2
CVN Trauma Shear x 1
2 pair of nitrile gloves (folded)

 

Tuotekoodi: H5000-91001

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla ja laskulla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä tuotteet: