Kysy lisää tästä tuotteesta

Puhelin: +358 45 643 1440
Sähköposti:

Tulen mielelläni esittelemään sinulle ja kollegoillesi tämän tai muiden tuotteidemme ominaisuuksia. Täytä alle yhteystietosi ja olen sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Tallennamme yhteystietosi turvallisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja löydät, tästä linkistä.

EasyFix PLUS -tyhjiöpatjasetti

1 233,00  (alv 0 %)

EasyFix PLUS -patjassa on ainutlaatuinen tuki yläselälle, niskalle ja päälle, jolloin potilas voidaan kiinnittää ilman kauluriakin. Tästä huolimatta paino ja pakkaustilavuus on 20 % pienempi verrattuna yleisimpiin perinteisiin malleihin.

  • Patjan yläosassa on vahvistettu pohja joka ulottuu kaularangan yli
  • Pääremmit on kiinnitetty patjaan ja ovat nopeasti käsillä eivätkä häviä
  • Ainutlaatuinen muotoilu, jonka ansiosta voit käyttää 4-pistevöitä kuljetuksen aikana
  • Lastauskapasiteetti 250 kg
  • 3 vuoden materiaali- ja valmistustakuu

EasyFix PLUS on valmistettu syttymättömästä PVC-pinnoitetusta kudoksesta. Siinä on uudet sisäpussit ohjaamassa täytteen jakautumista tasaisesti, jolloin patja on helppo ja nopea ottaa käyttöön.

Erinomainen muotoilu käärimistä varten sekä potilasvyöt tarjoavat huomattavasti paremman tuen kuin perinteiset mallit. Tämän järjestelmän kehittäminen perustuu siihen, että on osoitettu X-vöillä koko kehon kiinnitämisen antavat suurta etua. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta myös potilaan käden voi laittaa patjan sisään tai jättää ulos esim kanyylin laittamista varten.

EasyFix PLUS -patjassa yläselän, niskan ja pään tukea on parannettu, jolloin potilas voidaan kiinnittää ilman kauluriakin. Pohjan on kolme kerrosta nyt myös lasikuitupinta joka vähentää kitkaa lisää kestävyyttä ja mahdollistaa myös potilaan ja patjan vetämisen maassa.

Parannettu kiinnitysjärjestelmä lisää potilasmukavuutta ja helpottaa potilaan hoidettavuutta.  Täyte pysyy parannetun lokeroinnin avulla hyvin paikoillaan ja patja on aina helposti ja nopeasti käyttövalmis.

Paino:

  • 8,4 kg – ilman potilasvöitä
  • 8,7 kg – vöiden kanssa
  • 10,5 kg – kokonaispaino vöiden ja imupumpun kanssa.

Pintamateriaali polyesterkuitu, sisäpussit paloturvallista PVC-kuitua, sisäkuulat paloturvallista polyesteriä, niskaosan kovike koivuvaneri.

Maksimikutistuvuus pituudessa: 1 %. Maksimikutistuvuus leveydessä: 3 %.

EN-1865 ja EN-1789 hyväksytty

Käyttölämpötila: -36 +75 °C

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä osamaksulla ja laskulla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä tuotteet: